Welkom bij de
Excellente opleidingsbedrijven!

Een gestructureerde, landelijk dekkende samenwerking van opleidingsbedrijven, die extra investeren in de kwaliteit van mensen en opleidingen.

header building image
Certificaat excellente opleidingsbedrijven

Introductie

Hoe snel de bouw- en infrasector ook veranderd, vakmensen zullen altijd nodig zijn. Om de kwaliteit van deze vakmensen te garanderen is er een gestructureerde, landelijk dekkende samenwerking van opleidingsbedrijven opgezet. Als excellente opleidingsbedrijven onderscheiden wij ons van de rest door 4 pijlers.

pijler1 afbeelding

1.

Talentontwikkeling en loopbaanbegeleiding

Het beste uit onze studenten halen is ons streven. Wij helpen bij het maken van keuzes, bieden en werkbaangarantie en doorlopende bijscholing.

2.

Vakmanschap.

Wij leiden op tot ambachtelijk en innovatief vakmanschap, begeleiden tot professionele zelfstandigheid, trainen in soft skills en faciliteren in een leven lang leren.

pijler2 afbeelding
pijler3 afbeelding

3.

Contextrijke omgeving

Wij handelen naar de wensen en verwachtingen van onze afnemer: de bouw- en infrasector. In onze leeromgeving is de realistische werkomgeving herkenbaar.

4.

Professionalisering

Er wordt zwaar ingezet op scholing en ontwikkeling, ook van onze eigen mensen. Onze infrastructuur is eigentijds en professioneel ingericht. Zowel bedrijven in onze sector als onze studenten en cursisten weten wat te verwachten en deze verwachtingen waar te maken.

pijler4 afbeelding
Certificaat excellente opleidingsbedrijven

Waar herken je ons aan?

Elk opleidingsbedrijf ontvangt een uniek certificaat. De verschillende diensten die elk opleidingsbedrijf aanbied worden hierin vertegenwoordigd door verschillende iconen. Hierdoor is direct zichtbaar in welke diensten elk opleidingsbedrijf zich onderscheid. Ook wordt in dit certificaat per pijler beschreven wat dit opleidingsbedrijf excellent maakt.